Rólunk

Egyesületünk célul tűzte ki, hogy felkarolja az ifjúsági bajnokságokból kiöregedő, a hivatásos szinten nem érvényesülő, de továbbra is sportolni kívánó fiatalokat, és lehetőséget adjon az egészséges életmód fenntartásához. Ennél talán még fontosabb törekvésünk, hogy a Margitszigeti Futball Club újra szeretné építeni a Margitsziget kiemelt, utánpótlás nevelő szerepét.

Bár egyesületünk az MLSZ budapesti bajnokságok minden szintjét megjárta az elmúlt években, egészen az első osztályig, jelenleg -főként a szigorú utánpótlás csapatokat igénylő szabályok miatt- a III. és a IV. osztályban szerepelnek, jellemzően a tabella első felében.

Az elmúlt két évtizedben nagy előrelépést sikerült elérni a szervezettség és a technikai feltételek biztosításában, mely nagyban az egyesületet közel 20 éve irányító elnökség érdeme. Jelenleg három felnőtt csapatunk szerepel az MLSZ különböző bajnokságaiban, a két Budapest bajnokságban szereplő mellett már Öregfiúk (34 év fölöttiek) csapatunk is van. A közösség építés is kiemelt célunk, így a rendszeres tavaszi és ősz szezonzáró rendezvények mellett több közös programot is szervezünk.

Várunk mindenkit, aki kiemelkedő infrastrukturális és szakmai keretek között szeretne amatőr szinten hódolni a futball iránti szenvedélyének!

Edzések

Az edzések február elejétől május végéig, illetve augusztus elejétől november végéig tartanak. Augusztusban a Margitszigeti Futball pályán zajlanak az edzések, a csapadékosabb időszakokban pedig a Margitsziget szomszédságában lévő Panoráma Sportcentrum műfüves pályáját használjuk mind az edzések, mind a hazai mérkőzések lebonyolítására.

Az edzések minden héten szerdán és pénteken kerülnek megrendezésre 19 órától. A hazai mérkőzéseket 15 és 17 órai kezdettel (Margitszigeti FC II. ill. Margitszigeti FC), az Öregfiúk csapat mérkőzése pedig hétfő 19 órától rendezzük.

Margitszigeti Futball Club csapata