Logo

Nyári focitábor a Margitszigeten

A Margitszigeti Futball Club sportegyesület szeretettel várja a futballozni szerető, 6-12 éves fiúkat és lányokat nyári napközis focitáborába, hogy kellemes környezetben, jó hangulatban tölthessenek egy sporttal és élményekkel teli hetet a nyári szünetben. Előképzettségtől, tudástól függetlenül várunk minden érdeklődőt és színes programokkal biztosítjuk, hogy minden résztvevő jól érezhesse magát, amellett, hogy hasznos ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodik.

 

A tábor időpontja:

 

2016. augusztus 1-5. 8:00-17:00 (korábbi érkezés egyeztetést követően megoldható)

 

Helyszín:

 

Margitszigeti Atlétikai Centrum

 

A létesítmény elhelyezkedése és természet közelisége nem hasonlítható össze más budapesti futballpályával, itt kiváló körülmények között, friss levegőn sportolhatnak a fiatalok, szinte a város közepén.

 

Megközelítés:

 

A Margitsziget Margit híd felőli bejáratától mindössze 400 méterre található a Margitszigeti Atlétikai Centrum bejárata, mely megközelíthető 4-es és 6-os villamosokkal besétálva a hídról, vagy 26-os autóbusszal (Nyugati pályaudvar-Árpád híd), mely a szigetre is behajt és a bejárat előtt tesz le.

 

A tábor programja:

 

Az első napon ismerkedéssel, bemutatkozással kezdődik a program, a hét további részében pedig technikai elemek gyakorlásával tarkított edzéssel indul a nap. A délelőtt hátralévő részében színes programokat tervezünk, játékos versenyekkel, kirándulással a Margitszigeten. Az ebédet követően elméleti órák következnek, ahol a futball szabályainak ismertetésével, illetve taktikai megbeszélésekkel foglalkozunk. Lehetőség nyílik arra is, hogy a gyerekek által játszott mérkőzések videofelvételeit kielemezzük. Ezt követően szabadprogram várható, különböző játékokkal. A délutáni órákban még egy edzés következik, ahol a résztvevők kötetlenebb formában, játék közben gyakorolhatják a délelőtt során elsajátított technikai elemeket.

A pénteki nap zárásaként, a táborozók csapata összemérheti tudását a felnőtt csapatunkkal egy futballmérkőzés formájában, melyre a szülőket is szeretettel várjuk!

A tábor során tartunk egy fotózást is, mely során futballszerelésben örökítjük meg a gyermekeket, hogy maradandó élménnyel gazdagodjanak a tábor során. A fényképeket digitális formában, díjmentesen rendelkezésre bocsátjuk a tábort követően.

 

Részvételi díj:

25.000,- Ft/fő

 

További információ és jelentkezés:

 

Nagy Richárd elnök

30/366-5400

info@margitszigetfc.hu